A Dijamant k'o Dijamant - ljudina: Navijač Rome je čekao i šutio, a onda je iz autobusa izašao Džeko

Sjajan gest

A Dijamant k'o Dijamant - ljudina: Navijač Rome je čekao i šutio, a onda je iz autobusa izašao Džeko

Admin Čaušević

Iza Edina Džeke nije baš lijep period. Posvađao se s trenerom, ponovo je bio na izlaznim vratima Rome, a na kraju mu je oduzeta i kapitenska traka. 

Roma večeras gostuje Juventusu i u Torinu ih čeka izuzetno težak meč, a Romina ekspedicija se u centar regije Pijemont zaputila jučer.

Prilikom ispraćaja za Torino još jednom se moglo vidjeti koliko Džeko poštuje i cijeni navijače Rome.

Naime, jedan od simpatizera Vučice je mirno i strplijvo čekao pored autobusa, nije previše obraćao pažnju na ostale igrače već mu je samo na umu bio popularni Dijamant.

Kada je vidio Džeku da je izašao iz autobusa odmah ga je zovnuo i zatražio autogram.

Džeko je nosio slušalice u ušima, mogao je samo odšetati i praviti se da ne čuje. Ali to nije uradio. Zastao je i ostavio autogram navijaču. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

[streamable]https://streamable.com/tm5n2k[/streamable]

Inače, iako je vraćen u tim nakon dvije utakmice pauze prema najavama iz Italije Džeko na Allianz stadiumu neće biti starter. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
A u PM izađe i busa zadnji ko kakva kurvetina i potpiše se nekom vjerovatno muslimanu bauštelcu iz behaje i to je senzacionalna vjest za jadnike koji prate ko fol neki bh sport. Pa šta bi tek bilo da se negdje plasìrate a ne da budete kanta za napucavanje i sprdanje svaki dan ste sve jadniji i jadniji baš mi vas žao baš ste prave muje i sulje
1 17
MethodMan
Jedino njemu i traže autogramr i sliku hahaha
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi