Bosanac spašava karijeru posrnuloj zvijezdi od 85 miliona eura: "Čuli su se, želi doći"
Foto - EPA

Spas karijere za Engleza

Bosanac spašava karijeru posrnuloj zvijezdi od 85 miliona eura: "Čuli su se, želi doći"

M. Šljivak

Manchester United napravio je veliki promašaj dovođenjem Jadona Sancha u svoje redove. Engleski fudbaler plaćen je 85 miliona eura, ali na Old Traffordu nije pokazao ništa. Trenutno je pod suspenzijom i traži izlaz iz kluba, a spas bi mu mogao donijeti Edin Terzić.

Jadon Sancho stigao je u Manchester United u ljeto 2021. godine za 85 miliona eura. Igrao je Englez fenomenalan fudbal u Borussiji iz Dortmunda, ali je na Old Traffordu potpuno nestao.

Njegovo ponašanje je ozbiljan problem za klub. Niko ne može da ga smiri, pa ga je menadžer Erik ten Hag suspendovao i zabranjen mu je pristup klupskom trening-centru sve dok se ne izvini zbog svog bahatog ponašanja.

Sanchu ne pada na pamet da to učini. On već traži način kako da ode iz kluba, a spas bi mu mogao donijeti Bosanac na klupi Borussije iz Dortmunda - Edin Terzić.

"Jadon Sancho želi napustiti Manchester United tokom zime. Kupovina je prvelik zalogaj za mnoge klubove, ali bi moglo doći do posudbe", piše Sky Sport i dodaje:

Oglasi

"Sancho je u stalnom kontaktu s Edinom Terzićem i on je vruća tema u Dortmundu. Trenutno je povratak nerealan, ali vidjet ćemo šta će se desiti do zime", navodi se.

Englez je dres Borussije nosio četiri sezone. U tom periodu je odigrao 137 utakmica i ima učinak od 50 golova i 64 asistencije.

Za Manchester United je u dvije sezone odigrao 82 susreta. Učinak mu je 12 golova i šest asistencija. Premalo je to za čovjeka od 85 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovaj 23-godišnjak je sam sebi uspio napraviti pakao od karijere odlaskom među Crvene đavole i vidjet ćemo hoće li na vrijeme uspjeti da oživi karijeru koja je u velikom padu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi