Raphael Varane: "Ovaj tim Manchester Uniteda je dovoljno dobar da osvoji Ligu prvaka"
Foto - EPA

Defanzivac uvjeren

Raphael Varane: "Ovaj tim Manchester Uniteda je dovoljno dobar da osvoji Ligu prvaka"

Midhat Šljivak

Defanzivac Manchester Uniteda Raphael Varane uvjeren je kako tim s Old Trafforda može osvojiti Ligu prvaka ove sezone. Smatra da Crveni đavoli imaju kvaliteta za to usprkos lošem ulasku u sezonu.

Manchester United loše je ušao u sezonu. Tim Erika ten Haga igra zaista slabo i mnogi su uvjereni da je ovo još jedna propala sezona.

Porazom je otvorena i Liga prvaka. Bayern je u Minhenu slavio s 4:3, a u drugom kolu će na Old Traffrod doći turski šampion Galatasaray.

Pred utakmicu Raphael Varane je govorio o kvalitetama Uniteda i uvjeren je kako je ekipa dovoljno dobra da osvoji Ligu prvaka.

"Ovaj tim Manchester Uniteda je dovoljno dobar da osvoji Ligu prvaka", smatra francuski defanzivac i dodaje:

Oglasi

"Ovo je takmičenje u kojima detalji odlučuju o osvajaču. Smatram da imamo dovoljan kvalitet u ekipi da osvojimo trofej. Moramo bolje realizovati šanse pred protivničkim golom. Nemamo najbolji start sezone, ali vjerujemo da se možemo nositi s najboljim timovima na svijetu."

Menadžer Erik ten Hag nije zabrinut zbog lošeg otvaranja sezone. On tvrdi da je sve proces za budućnost.

"Tim napreduje, ali moramo se prilagođavati. U fudbalu se sve veže za rezultate, ali mora se gledati i na izvedbu. Ako ona nije kako treba, ne pobjeđuješ. Oboje je jako bitno".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moramo se nositi s problemima. Nije prvi put da smo u ovakvoj situaciji. Ovo je duga borba i imat ćemo uspona i padova. Sada je sve do karaktera koji se mora pokazati. Dosta je pozitivnih stvari, no moramo napredovati", rekao je Ten Hag.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Stvarno mislim da im je neko bacio sihire ..sta pricaju ovi magarci. Od seven haga do ovog sa staklenim nogama.. jer ovo normalan cojk nemere reci ...
3 1
King_Kenny
...necete vi ni grupu proci sine moj...vec sutra te Galatasaray vraca u realnost...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi