Sjećate li se Edina Terzića? Na pragu je novog posla u Bundesligi

Mijenja Marscha?

Sjećate li se Edina Terzića? Na pragu je novog posla u Bundesligi

E. Ganibegović

Njemački stručnjak bh. porijekla, Edin Terzić, mogao bi dobiti novi posao u Bundesligi.

Njemački mediji prenose da je on jedan od kandidata da na klupi Leipziga zamijeni Jessea Marscha koji je nedavno dobio otkaz nakon niza nezadovoljavajućih rezultata.

Osim njega, među kandidatima su i Domenico Tadesco koji je bez kluba, te Bo Svensson, koji ima ugovor s Mainzom do 2025. godine i teško je očekivati da će upravo on popuniti ovu funkciju.

Roger Schmidt je već odbio mogućnost preuzimanja njemačkog prvoligaša, s obzirom na to da ima ugovor s PSV-om do kraja sezone i ne želi da napušta holandski tim.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Edin Terzić je bio privremeni trener Borussije Dortmund i ovaj tim je vodio na ukupno 32 utakmice. Uspio je osvojiti njemački DFB Pokal. 

Ovaj 39-godišnjak je trenutno tehnički direktor Borussije i također ima ugovor do 2025. godine, pa ćemo vidjeti kako će se razvijati stvari u pregovorima s Leipzigom.

Top Komentari

samir49
Umjesto peteva!
3 2
enko
Samire,pravi prijedlog.,samo neznam sta misle ovi nasi debili u savezu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti