Edin Višća na listi pojačanja čuvenog stručnjaka
Foto - EPA

Želi ga Fatih Terim

Edin Višća na listi pojačanja čuvenog stručnjaka

M. Šljivak

Edin Višća konstantno se prethodnih mjeseci povezuje sa odlaskom iz Bašakšehira.

Bh. fudbaler je nakon sjajne sezone imao brojne ponude, no on je odlučio da ostane u timu koji mu je dao sve i sa kojim je postao prvak Turske.

Međutim, napadi turskih velikana su sve češći i pitanje je hoće li 30-godišnji krilni fudbaler i dalje odbijati ponude koje stižu.

Fenerbahče i Traboznspor su se prethodnih dana spominjale kao potencijalne destinacije za Višću, a turski mediji tvrde da je Edin na listi pojačanja i kod Fatiha Terima.

Šef Galatasarayja ima listu sa četiri imena koja bi želio u svom klubu. Tu je Edin Višća, a pored njega tu su napadači Henry Onyekuru (Monaco), Mostafa Mohamed (Zamalek) i vezni fudbaler i Višćin saigrač Irfan Čan Kahveči.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sigurno da ni Višći nije lako vidjeti da se njegovo ime često povezuje sa transferima i uskoro bismo trebali saznati da li ostaje u Bašakšehiru ili će napraviti transfer.

Višća je ove sezone zabio pet golova i upisao je sedam asistencija u 19 nastupa.

Promo

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Kao sto sam rekao prije par dana...ide u Fener, otima ga Trabzon, zatim se ukljucuje Galata, na kraju ide DEMANT kako on OSTAJE u BASAKSHIRU...i tako evo vec vise od 10 godina...a zamislite samo koliko tekstova je bilo da IDE NEGDJE..Podrska za TAKVO NOVINATSTVO..
3 3
Amarinho
Svaku godinu pisete o njegovom transferu, idi*ti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi