Višća sve dogovorio s Fenerbahčeom: Turski velikan nudi trojicu igrača Bašakšehiru za bh. fudbalera

Pregovori su već u toku

Višća sve dogovorio s Fenerbahčeom: Turski velikan nudi trojicu igrača Bašakšehiru za bh. fudbalera

E. Čaušević

Turski mediji prije nekoliko dana su objavili da će Edin Višća ovog januara napustiti Bašakšehir i potpisati za Fenerbahče.

Fenerbahče već nekoliko godina pokušava dovesti Višću, ali bh. reprezentativac je bio vjeran Bašakšehiru. No, čini se da bi nakon skoro deset godina mogao napustiti ovaj klub i potpisati za velikana iz Istanbula.

Mediji u Turskoj su danas objavili da je Višća održao razgovore sa sportskim direktorom Fenera, Emreom Belezogluom, te da su uspjeli postići usmeni ugovor što se tič uslova koje će bh. fudbaler imati u novom klubu.

Međutim, za Fenerbahče je sada ostao teži dio posla, a to je dogovor s Bašakšehirom oko transfera. Navodno, Fener nije u stanju da plati punu cijelu za Višću i žele ponuditi nekoliko svojih igrača kao dio transfera.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fener je ljetos doveo čak 18 pojačanja, a neki od njih se nisu baš proslavili. Kako pišu mediji u Turskoj čelnici Fenerbahčea će za Višću ponuditi Kemala Ademija i Nabila Dirara, baš kao i Deniza Turuca koji već igra u Bašakšehiru na posudbi do kraja sezone.

Jasno je da je Višća glavna meta Fenerbahčea ovog januara i Bašakšehir će imati priliku pored određene sume novca da izabare jednog od trojice ponuđenih igrača kao dio transfera bh. napadača. Pregovori već uveliko traju, a sudbina Višće će sigurno biti brzo poznata.

Promo

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Ovo je vec 7 transfer Vice, jer citajuci o njemu na ovom portalu, vec je bio u Wederu, Galati, Trabzunu, Besiktasu, i 2 puta u Feneru...
6 5
Arnel925
Da nije malo trojicu za talenat koji posjeduje nas standardni reprezentativac Edin Visca
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi