Čovjek koji je doveo Višću u Tursku kvari posao Fenerbahčeu
FOTO - EPA

Trabzonspor želi bh. reprezentativca

Čovjek koji je doveo Višću u Tursku kvari posao Fenerbahčeu

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Višća mogao bi u ovom prelaznom roku napustiti redove Bašakšehira.

Turski mediji su prije par dana objavili da je Fenerbahče dogovorio sve uslove sa Višćom, te da je njegovom sadašnjem klubu spreman ponuditi određeni novčani iznos i tri fudbalera u vidu obeštećenja.

Međutim, kako danas pišu turski mediji, nije Fenerbahče jedini klub koji želi bosanskohercegovačkog reprezentativca, odnosno za njegovim uslugama zainteresiran je i Trabzonspor.

Navodno je trener Trabzonspora, čovjek koji je doveo Višću u Tursku, Abdullah Avci, "zadužio" predsjednika kluba da krene u akciju dovođenja bosanskohercegovačkog reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Da li će Trabzonspor "pokvariti" posao Fenerbahčeu trebalo bi se saznati u narednim danima.

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Evo ga OPET..kratk se zadrzao u FENERU..u ponedeljak ide tekst kako GALATA krade TRABZONU VISCU, a vec u srijedu ide tekst kako VISCA ostaje vjeran BASAKSEHIRU...
6 3
Mele
Ma sa Mesutom, bili bi udarna snaga za titulu, na kraju kariere.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi