Odluka o Edinu Višći danas?
Foto - EPA

Turski mediji najavljuju

Odluka o Edinu Višći danas?

M. Šljivak

Edin Višća navodno je od rukovodstva Bašakšehira zatražio transfer u Trabzonspor.

Turski mediji su prošle sedmice objavili kako je 30-godišnji bh. fudbaler zatražio odlazak u Trabzon, gdje bi ponovo sarađivao sa omiljenim trenerom Abdullahom Avcijem.

Višća je velika želja ovog stručnjaka. Silno ga želi u svom timu, a hoće li ga uspjeti dovesti u svoje redove vjerovatno će se znati danas.

Bašakšehir će u finalu turskog Super kupa upravo dočekati Trabzonspor. Nakon utakmice će biti obavljeni razgovori o Višći i znat će se konačan ishod pregovora.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Višća se još povezuje sa Galatasarayjem i Fenerbahčeom i vidjet ćemo hoće li konačno nakon 10 godina napustiti Bašakšehir.

On je za ovaj istanbulski tim nastupio 364 puta i zabio je 105 golova, te je apsolutna ikona kluba.

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Super..ako nije frka, javite nam da NEMA NISTA OD TRANSFERA U FENER, GALATU, TRABZUN..kao u proteklih 10 godina...i da je BASAKSEHIR NJEGOV DOM..
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi