Edin Višća zatražio transfer, stigla je ponuda Bašakšehiru
Foto - EPA

Odlazi iz Bašakšehira?

Edin Višća zatražio transfer, stigla je ponuda Bašakšehiru

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Edin Višća (30) navodno je zatražio transfer u ekipu Trabzonspora.

Prema informacijama iz Turske, 30-godišnji krilni fudbaler želi nastaviti karijeru u Trabzonsporu i zatražio je od rukovodstva Bašakšehira da mu ne pravi probleme i da prihvate ponudu ovog kluba.

Višća želi nastaviti saradnju sa omiljenim trenerom Abdullahom Avcijem, čovjekom koji ga je doveo u Tursku, a koji sada predvodi Trabzonspor.

Navodno, ovaj tim je za usluge reprezentativca Bosne i Hercegovine poslao novu ponudu. Nije poznat iznos novca kojeg nude, a u kompletan posao je uključen i iranski defanzivac Majid Hosseini, koji bi uz novac otišao u Bašakšehir.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ostaje nam da vidimo hoće li Višća na kraju završiti u Trabzonsporu, a svakako treba istaći da su za njegove usluge zainteresovani Fenerbahče i Galatasaray.

Bh. fudbaler je i ove sezone sjajan. Odigrao je 20 utakmica i postigao je šest golova, te je upisao sedam asistencija.

Top Komentari

Mele
Turski klubovi kupuju samo igrace na zalasku kariere. Ili jeftine sa nasih prostora ili Irana. Ako vec hoce da mjenja klub, pa idi bar u ta 2 velikana, pusti bivseg trenera i te price.
6 1
OR7
štaš tamo,Trabzonspor je ekipa kao i Bašakšehir,bljesne jednu sezonu i onda ih nema narednik 100g.budi tu gdje jesi i budi dingospo...ha jaa
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi