Fatih Terim najavio ozbiljan lov na Edina Višću
Foto - EPA

Želi ga u Galati

Fatih Terim najavio ozbiljan lov na Edina Višću

M. Šljivak

Edin Višća je velika želja turskog velikana Galatasaraya.

U posljednje vrijeme se dosta govori o odlasku bh. reprezentativca iz Bašakšehira, a na listi klubova koji ga žele su Galatasaray, Fenerbahče i Trabzonspor.

Određni razgovori o transferu postoje. Ponuda je navodno i bilo, a trener Galate Fatih Terim je najavio da će krenuti u ozbiljniji lov na Višću.

"Bit će zvaničnih razgovora. Razgovarat ćemo o tome, ali trebamo biti mnogo ozbiljniji", poručio je Terim.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sastanak rukovodstva dva tima o transferu Višće očekuje se u narednim danima, a vidjet ćemo hoće li na kraju bh. reprezentativac napustiti Bašakšehir.

Podsjetimo, on je u ovom istanbulskom klubu od 2011. godine i postao je prava ikona tima, no čini se kako je došlo vrijeme za odlazak.

Top Komentari

Brazuka
Dosadni steee
5 2
ryan.giggs
Since 2009...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije