Mulalić i Jahić nakon meča na Grbavici

Edis Mulalić: "Ne mora se jurcati da bi se pobijedilo"

5

Komentari (5)

mitoza
Koja smiješne izjava. Engleska liga govori upravo suprotno. Tamo se trci punih 90 min.
papagaj
Moj Edise samo da si sa tribina gledao, pogubio si se ti skroz, Ara ti hoda po terenu, Jašar loš, Santos isto, Amoaha izvodis covjek najbolji na terenu
hzsg
Naravno MAJMUNE, što bi se jurcalo, kad znaš da te ceka najmanje jedan penal, po potrebi iskljucenje kojeg gostujeceg igraca, S druge strane imaš informaciju, a što je potvrđeno i na terenu da se ni u bilo kakvoj situaciji gostima nece svirati jedanaesterac nece ni pod razno iskljuciti neki domaci igrac. E MOJ MAJMUNE MAJMUNSKI, TI SI ZA PRAŠUME, DVIJE BANANE I SKACI...!!!
MehoS
Njanjo smiri se. Gurni te banane sebi u zicagu i uživaj.
user1659354598
Terapija konju glupi,vrijeme ti je
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.