Šta je Edis Mulalić želio reći? "Strašno, strašno. Nije sve fudbal u Bosni i Hercegovini"
Trener Željezničara Edis Mulalić ponovo je imao veoma zanimljivo viđenje utakmice koju je odigrao njegov tim

Zanimljiv nastup trenera FK Željezničar

Šta je Edis Mulalić želio reći? "Strašno, strašno. Nije sve fudbal u Bosni i Hercegovini"

M. Šljivak

Željezničar je danas u Trebinju poražen od Leotara s 1:0. Plavi su odigrali veoma lošu utakmicu i na kraju je zasluženo ostao bez bodova.

Jako loša igra u Trebinju koštala je Željezničar na gostovanju kod Leotara. Tim Edisa Mulalića izgledao je veoma slabo i na kraju je Leotar došao do tri boda.

Mulalić nakon ove utakmice nikako ne može biti zadovoljan. Tvrdi da su se oba tima izležavala na terenu u drugom poluvremenu.

"Svi su bodovi bitni. Šta znam! Primili smo gol iz auta, sve što smo pripremali sedam dana i padne nam lopta u petarac... Drugo poluvrijeme više nije bilo fudbal s obje strane. Ležanje. Negledljiva utakmica", rekao je Edis Mulalić i dodao je:

"Rizikovali smo, pokušali smo s dva napadača, ali strašno. Opstrukcija, ležanje s obje strane, po pola sata. Strašno, strašno", ističe trener Željezničara.

Poručio je Mulalić da njegov tim u budućnosti mora igrati pametnije. Šta je želio poručiti zaključite sami.

Oglasi

"Trebamo i moramo pametnije. Nije sve fudbal u Bosni i Hercegovini. Šest od sedam dana se priprema za nefudbalske stvari. Sve što predvidiš bude tako. I još ako si ti taj dan nešto slabiji i ne možeš se prilagoditi na date uslove, onda imaš problem. To je danas bilo", rekao je Mulalić.

S druge strane trener Leotara Marko Maksimović je veoma zadovoljan s tri boda.

"Bili smo roviti, imali smo problema. Skrpili smo se i to nas je ujedinilo. Tvrda utakmica, ali na kraju smo odbranili 1:0. Zaslužena pobjeda i dobar podstrek za dalje. Željezničaru sve najbolje u nastavku prvenstva i Kupu protiv Veleža".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Maksimović je pohvalio i teren stadiona Police koji je bio dobro pripremljen, ali i navijače oba kluba.

"Teren je konačno bio dobar. Nadam se da će i Leotar dobiti hibridni teren. Željezničar je veliki klub, došli su im navijači, bilo je i naših. Fin fudbalski ambijent što je svima u Bosni i Hercegovini", rekao je Maksimović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Strašno više nego strašno Željo je opet PRODAO utakmicu Leotaru. Sutra i Velež prodaje dupe pa će sve čete i sve uče ostati u PL a naši Bošnjački klubovi Sloboda i Tuzla City će ispasti. Nama muslimanima ne trebaju dušmani sami su sebi dovoljni posebno su to sarajlije i mostarci!
0 6
nakopitam
Jebbi drzavu u kojoj ovakvi narkomani mogu pricati pred kamerama i jos cak pametovati i zaliti se na nesto. HŠD zeljeznicar, NK zeljeznicar, HNK zeljeznicar, FK vaso miskin crni, FK zeljeznicar, NK zeljeznicar, FK zeljeznicar........ Zanimljiva POVIJEST i uvlacenje u razne shupke na vlasti.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi