34

Komentari (34)

user1675182613
Idi i ti više
user1675926959
Najpametnije što nažalost nikad nećeš reći je "odlazim da više ne brukam svoj bočjeni klub"...Al seljački ego ti neda.....
malibega
Uhljup iz Pomozi.ba
nakopitam
Nije sve FUDBAL u BiH, malo je i NOGOMET u NDH.. Uči povijest: HŠD zeljeznicar, NK zeljeznicar, HNK zeljeznicar, FK vaso miskin crni, FK zeljeznicar, NK zeljeznicar, FK zeljeznicar........ Zanimljiva POVIJEST i uvlacenje u razne shupke na vlasti
Hadzija123
Nadareno glupi
nakopitam
@papagaj HŠD zeljeznicar, NK zeljeznicar, HNK zeljeznicar, FK vaso miskin crni, FK zeljeznicar, NK zeljeznicar, FK zeljeznicar........ Zanimljiva POVIJEST i uvlacenje u razne shupke na vlasti.
Hadzija123
Nadareni glupan dali od rodzenja ili od vjezbanja to samo ti znas
Trenbolon
Uzeo te Marko na tvoju taktiku...
hzsg
Majmun je htjeo reci je njegov željkan imao nijet da pokusa prici golu domacina ali nije islo. Jedan jedini šut u okvir gola za 96 minuta. O cemu prica ovaj štumf, koji je naucio da bude najmanje dva penala za njegov tim, da budu izbacena dva protivnicka nogometasa...i dr. KABADAHIJA SEOSKA....!!!
nakopitam
Nije sve FUDBAL, malo je i NOGOMET,, HŠD zeljeznicar, NK zeljeznicar, HNK zeljeznicar, FK vaso miskin crni, FK zeljeznicar, NK zeljeznicar, FK zeljeznicar........ Zanimljiva POVIJEST i uvlacenje u razne shupke na vlasti.
papagaj
fk sarajevo ul Butmirska cesta bb
zosteer8
Jbm ja tebi staru onako iz za****ncije
Hadzija123
Nadareno glup haha jojj kakv si mazgac
Mustafa
Strašno više nego strašno Željo je opet PRODAO utakmicu Leotaru. Sutra i Velež prodaje dupe pa će sve čete i sve uče ostati u PL a naši Bošnjački klubovi Sloboda i Tuzla City će ispasti. Nama muslimanima ne trebaju dušmani sami su sebi dovoljni posebno su to sarajlije i mostarci!
Catanzaro
Mi mostarci velezovci smo navikli da igramo samo za sebe i boli nas racku hoce li Sloboda ili Krupa prodati nekome ko ce nas ostetiti. Vjerujemo samo u sebe i to je nasa najveca snaga. I da sutra idemo na tri boda a u srijedu napadamo finale kupa. Sretno vam u vasem nakaradnom vaganju hoce li muslimani ostavit muslimane ili ce ih prodat
user1677333081
Pa neka sloboda pobjedi Sarajevo i nece ispasti a tako i ts borca...svako se za sebe bori
nakopitam
Jebbi drzavu u kojoj ovakvi narkomani mogu pricati pred kamerama i jos cak pametovati i zaliti se na nesto. HŠD zeljeznicar, NK zeljeznicar, HNK zeljeznicar, FK vaso miskin crni, FK zeljeznicar, NK zeljeznicar, FK zeljeznicar........ Zanimljiva POVIJEST i uvlacenje u razne shupke na vlasti.
Hadzija123
Nadarno glupi sta ima opet samo da pripitim onako jesi li sa tim daro rodzen ili si toliko vjezbao i uspio da postanes toliko glup? Najgluplji tip na ovom portalu nakopitam/nadarnoglu isto ti ga dodze
nakopitam
Sta znaci roDZen? Hahahahahahahhahahah
struja
Tukne na stelu,treba ispitat i ....
Sta cekate plavi strumpovi cim stignu fudbaleri Zeljeznicara u Sarajevo daj te im dobar degenek, naravno degenke bi trebao dobiti i trener Mulalic.
papagaj
Mi nismo tako navikli jade jadni ipak smo mi najbolji navijaci u BIH, tvoji kad izgube šipku u ruke pa derneći
papagaj - Ne volim nijedan fudbalski klub koji prodaje utakmice, a kako vidim Zeljo je postao redovna musterija u Trebinju koji prodaje utakmice Leotaru, dok je Zelje, Leotar nek se ne sikira za bodove u Trebinju, jer kad god bodovi spasa trebaju Leotaru tu je Zeljo da im pomogne, kukamo na sudiju Gigovica, a ne vidiom sta Zeljo radi. Da je fudbalski savez kako treba, trebalo bi Zelju i Leotar kazniti sa oduzimanjem barem 15 bodova i neka se sele i jedni i drugi u nizi rang takmicenja, pa neka tamo igraju fudbal bo blatnjavim nivama. Sve je uBH korumpirani pa naravno i fudbal/nogomet. Zaista mi se gadi ovako drustvo, ma koji klub stelovo utakmice trebao bi se izbaciti u nizi rang takmicenja, jer tome se mora jednom za uvijek stati na kraj.
user1675926959
Tebe je prijatelju mržnja pojela.Prouči nešto lijepo u ovom svetom mjesecu..Možda još za tebe ima nada...ko zna??
Nele.
Edise izvuko si nas iz borbe za opstanak i doveo do 4-5 mjesta i to je to. Ali Željo mora gore.
nakopitam
Narkomancina raspala i njihova lopovska filozofija. Pomozite im BA
user1571956549
Oooo Dorateeeee....
user1676131226
Gisto Bančo dze si.
user1676131226
Gisto Bančo dze si.
user1676131226
Gisto Bančo dze si.
user1676131226
Gisto Bančo dze si.
user1676131226
Gisto Bančo dze si.
user1676131226
Gisto Bančo dze si.
user1676131226
Gisto Bančo dze si.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti