12

Komentari (12)

Mostarac94
Ovaj ne moze Vrbanjusu vodit a ne najveci BH klub
user1646505280
Pravi trener za pravi klub!!!!
DOKTOR_GAZ_
Pricaju da je JUSUFBEGOVIC BIO VULGARAN..nadamo se samo da ce AKADEMIK MULALIC ponasati se u skladu sa titulom koju ima..
SonPen1946
E ovakav trener treba FK Vrapcicima, da seljakluk dodje do vrhunca na pijaci kod mostara.
Jakako
Čovjek / dijete samo komentariše klub čiji sjaj i veličinu sam/njegov klubčić ne može dostići. Pozdrav malecki
SonPen1946
Sto kmecite pijacari??
Noname992
Ne ne i samo ne
limvotemirvah
Iako ga ne volim jer je skretnicar, nije Mulalic toliko los. Nije Mourinho takticki, ali vrhunski motivator. Protiv nas nikad nije izgubio utakmicu. Volio bih da dodje poslije tekme na Kosevu, ne prije. Kako god, mislim da ce Velez ove godine bez problema izboriti opstanak. Za nesto vise, treba im 4-5 ozbiljnih pojacanja. Oni iz nekog razloga misle da imaju jaku ekipu, ali jaci od njih su: Mi, Zrinjski, Borac, Kmeljo, Siroki, TC, Igman. Sretno, Rodjeni!
limvotemirvah
Jasta su. Mirvic moze hladno kupiti sve ove klubove i ugasiti ih do iduceg petka.
PoliziaMerda1981
Pitaru jedan si od najvećih degenerika na ovom portalu
limvotemirvah
@polizia cemu vrijedjanje? Vi ste nerealni. Ako se ne pojacate, zavrsicete na sredini tabele i to je to. Meni je Velez drugi najdrazi klub u BiH, ne vrijedjam vas. Jednostavno imate slabu ekipu.
PRESEDAN
Bolji od ovih što se spominju u svakom slučaju,e sad što balavci uzimaju forumske neznalice kao relevantan sud,to je njihov problem.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.