Igrač Cityja optužen za još dva silovanja, a mediji objavili fotografiju pogrešnog Mendyja

Golman Chelseaja ne može da vjeruje šta se desilo

Igrač Cityja optužen za još dva silovanja, a mediji objavili fotografiju pogrešnog Mendyja

Endin Čaušević

Engleski mediji prije nekoliko dana objavili su da je fudbaler Manchester Cityja, Benjamin Mendy, optužen za još dva silovanja.

Mendy se već nekoliko mjeseci nalazi u zatvoru zbog optužbi za silovanje, a optužnici su sada dodana još dva silovanja.

Manchester City je odmah suspendovao francuskog fudbalera i čekaju okončanje suđenja nakon čega će najvjerovatnije raskinuti ugovor s njim.

Međutim, nevjerovatna stvar desila se kada je potvrđeno da je optužen za još dva silovanja. Mnogi mediji su to prenijeli i napravili ogromnu grešku jer su umjesto njegove slike stavili sliku golmana Chelseaja, Edouarda Mendyja, koji je šokiran zbog toga.

Francuski golman je bio iznenađen kada je u mnogim medijima vidio svoju fotografiju, a prijatelji su počeli da ga pitaju o čemu se radi, te kakva silovanja se spominju.

Mendy je nakon svega odlučio da se oglasi na društvenim mrežama i poručio je da ne može da vjeruje da su mediji mogli napraviti takvu grešku. Njemu je neshvatljivo da su to uradili i pojedini francuski mediji iako su upućeni u cijelu situaciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Tužno je vidjeti u 2021. godino da se to radi u Francuskoj i Engleskoj. Za neke svi crnci imaju ista imena i face. Nije toliko komplikovano razlikovati dva lica, a posebno kada vam u tome pomaže i različiti fudbalski dres", napisao je Mendy.

Edouard Mendy criticised the coverage on Instagram (picture: Instagram)

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Crnci su uvijek nesto ugrozeni
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti