Čak su i Realovi uhbljebi pokazali dušu: Camavinga trpio bol, a saigrač metar od njega mu se smijao

Nevjerovatna scena na klupi Reala

Čak su i Realovi uhbljebi pokazali dušu: Camavinga trpio bol, a saigrač metar od njega mu se smijao

Admin Čaušević

Carlo Ancelotti je četiri dana pred revanš susret polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja dobio vijesti koje nikako nije želio čuti. Povrijedio se Eduardo Camavinga i upitno je da li će moći igrati na Etihadu.

Real Madrid je sa minimalnih 1:0 pobijedio Getafe, Camavinga je bio starter i to u veznom redu, a iz igre je zamijenjen desetak minuta prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

Nakon jednog starta fudbalera Getafea sjajni Francuz nije mogao nastaviti susret te je Carlo Ancelotti bio primoran da ga zamijeni.

Kada je sjeo na klupu kako bi mu se ukazala pomoć viđena je pomalo nevjerovatna scena kada se Dani Ceballos smijao Camavingi koji se previjao od bolova.

Ceballos je sjedio na metar od Camavinge, a između njih je sjedio Eden Hazarad koji je pomno pratio šta se dešava sa Francuzom.

Oglasi

Praktično svi igrači na klupi uključujući i "uhljebe" Mariana Diaza i Hazarda su pokazali zabrinutost, ali ne i Ceballos koji je kroz smijeh ispratio povredu svog saigrača.

Nakon utakmice Camavinga je snimljen kako šepa za zamotanim koljenom pa je njegov nastup u revanš susretu protiv Manchester Cityja pod znakom pitanja.

Ipak, trener Carlo Ancelotti vjeruje da će jedan od njegovih brojnih "univerzalaca" biti spreman za drugi susret sa Građanima.

"Koljeno je malo iščašeno, ali je stabilno. Sada mu to malo smeta, ali najvažnija je pokretljivost. Muči ga unutarnji dio koljena, ali nije ništa opasno", rekao je Ancelotti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Camavinga je protiv Manchester Cityja u Madridu igrao na lijevom beku, asistirao je Viniciusu za vodeći gol te generalno bio jedan od najboljih igrača Reala na susretu.

Sjajnom fudbaleru je tek 20 godina i može se reći da je Florentino Perez napravio punig pogodak kada ga je doveo za "samo" 31 miliona eura iz Rennesa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676313114
Kakav debilizam "novinarski" Admine koji pises ove tekstove i naslove.rerardirane, predaj za Zadrugu matere ti
0 0
BillyPiton
E cuj uhl****. Svaka cast za novinara i profesionalnost. Sto bi rekao Ekrem Jevric jeebala te skola koju si ucio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi