Eintracht se probio na treće mjesto

Tim iz Frankfurta slavio u Stuttgartu

Eintracht se probio na treće mjesto

Prvi susret 10. kola Bundeslige između Stuttgarta i Eintrachta završen je rezultatom 3:0 u korist tima iz Frankfurta.

Švabe na otvaranju sezone igraju katastrofalno, a novi poraz, ukupno sedmi po redu, priredio im je Eintracht koji se ptrijumfom probio na visoko treće mjesto u njemačkom šampionatu.

Da će Stuttgart teško doći do bodova bilo je jasno već na startu. Eintracht je od prve minute nametnuo terensku inicijativu, a poveo je u 11. minuti preko Hallera, da bi nedugo nakon toga prednost udvostručio Rebić.

Dominirali su gosti i u nastavku, a novi gol su postigli u 89. minuti. Ovoga puta u strijelce se upisao Muller i postavio, ispostavit će se, konačnih 3:0.

Bundesliga, 10. kolo:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Stuttgart - Eintracht 0:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije