Ekipa Reala je u Manchesteru, a Gareth Bale tamo gdje je njemu volja

Golf ga je očarao

Ekipa Reala je u Manchesteru, a Gareth Bale tamo gdje je njemu volja

Midhat Šljivak

Gareth Bale nije otputovao sa ostatkom ekipe Real Madrida u Manchester na duel protiv Cityja u revanšu osmine finala Lige prvaka.

Velšanin je, prema riječima trenera Zinedinea Zidanea odbio da igra, pa on ga nije ni želio povesti na put.

I dok se ostatak ekipe Reala priprema za itetkako bitan meč, Bale u Madridu radi ono što je i većinu sezone - igra golf.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sa platom koju ima u Realu jasno je da mu je apsolutno svejedno hoće li igrati ili ne, jer do kraja života može uživati sa novcem kojeg je uzeo u Madridu.

Bijes navijača Kraljeva je uzaludan u ovom slučaju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Legenda kaže da je Gareth Bale u zadnje 2 godine napravio više nastupa u golfu nego u Realu
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi