El Mundo Deportivo upozorava Barcelonu pred večerašnji derbi: "On je kao Edin Džeko..."

Sevilla dočekuje Katalonce

El Mundo Deportivo upozorava Barcelonu pred večerašnji derbi: "On je kao Edin Džeko..."

Edmir Škorić

U petak navečer igra se za La Ligu jako važna utakmica, pošto vodeća Barcelona gostuje Sevilli.

Barcelona je još uvijek prva na tabeli, ali Real Madrid iz kola u kolo strpljivo čeka kiks Katalonaca. Vjeruju Madriđani da bi se to moglo desiti večeras, kada će uvijek nezgodna Sevilla na Sanchez Pizjuanu ugostiti Barcelonu.

El Mundo Deportivo je upozorio Katalonce na snagu Sevilline ofanzive, a u prvi plan je gurnut nizozemski napadač Luuk de Jong.

Španske novine su Nizozemca opisale kao "visokog, jakog i lako osvaja zračne duele".

"Zbog toga je tipični napadač koji može naštetiti Barceloni. On je neko ko ima karakteristike Edina Džeke", navodi se u spomenutom listu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca i Real su na dva boda razlike, a tešku utakmicu ima i Real Madrid u nedjelju protiv Real Sociedada. Ako večeras Barca izgubi, Kralejvi će u nedjelju igrati za povratak na vrh.

Susret Sevilla - Barcelona počet će u 22 sata, a možete također da pogledate i bogat uponudu za ovaj meč sa velikim kvotama, koje vam donosi MOZZART.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Jedan je Dzekson. Jedan jedini
9 0
zvjezdan10
Po stilu igre možda, po kvalitetu ni blizu Edinu.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi