El Shaarawy dobio bajkovitu ponudu za nastavak karijere

Hoće li ga Roma pustiti?

El Shaarawy dobio bajkovitu ponudu za nastavak karijere

Italijanski napadač Stephan El Sharawy dobio je nevjerovatnu ponudu za nastavak karijere.

Popularni Faraon iza sebe ima vrlo dobru sezonu u dresu Rome na individualnom nivou, a to je primjetio kineski klub Shanghai Shenhua koji mu je poslao ponudu.

Kako prenosi poznati novinar Sky Sport Gianluca Di Marzio, El Sharaawyju je ponuđen ugovor prema kojem bi dobijao vrtoglavih 12 miliona eura po sezoni što bi bilo oko četiri puta više nego što trenutno prima u Romi.

Ipak, mali problem za sada predstavlja Vučica koja za svog 26-godišnjeg fudbalera traži obeštećenje od 20 miliona eura.

Problem Romi predstavljaju i navijači koji su već ljuti i nezadovoljni jer se sve češće špekuliše kako će klub prodati gotovo sve ponajbolje igrače u ovom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada je u pitanju El Sharaawy, on je prošle sezone u dresu Rome odigrao ukupno 33 utakmice te je postigao 11 golova uz sedam asistencija.

Prije Rome branio je boje Genove, Milana i Monaca.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi