Gazzetta dello Sport: Propada Džekin transfer?

Inter se okrenuo Lukakuu

Gazzetta dello Sport: Propada Džekin transfer?

A. Čaušević

Prelazak Edina Džeke u Inter se poprilično odužio. Iako su mediji u Italiji posljednjih sedmica izvještavali da je transfer pitanje vremena, čini se da i nije tako.

Italijani su ubijeđeni i konstantno potenciraju priču kako je Džeko sve dogovorio s Nerazzurrima koji pak nikako ne uspjevaju da pronađu zajednički jezik s Romom.

Gazzetta dello Sport u svom današnjem izdanju piše kako je transfer Džeke doveden u pitanje jer se Inter u međuvremenu okrenuo drugim prioritetima.

Ugledni milanski list piše kako "dosadašnji sastanci nisu doveli do 'tačke susreta' jer Marotta nudi 10 milona, a direktor Rome Finega očekuje duplo više."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gazzetta navodi da će biti teško pronaći dobitnu kombinaciju u što kraćem roku te da se Inter u ovoj fazi fudbalske pijace želi posvetiti primarnom cilju, a to je Romelu Lukaku.

Antonio Conte je već ranije izrazio želju da u ekipi ima Džeku prije početka priprema koje su zakazane za 7. juli. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Finega nije normalan.20 miliona za igraca koji ce uskoro napuniti 34 godine???Dzeko jeste dijamant i sve to stoji,ali budimo realni 20 miliona je previše
8 1
GAziJA....
Nema veze, bitno je da je on imao 2 dana viska pred FINSKU, pa se poslije vucarao po terenu....
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije