Ništa od Rome: "Hamšik u Italiji može igrati samo za Napoli"

Ostaje u Kini

Ništa od Rome: "Hamšik u Italiji može igrati samo za Napoli"

E. Čaušević

Italijanski mediji objavili su jutros da Roma želi dovesti Mareka Hamšika iz kineskog Dalian Yifanga.

Tuttosport je objavio da su čelnici Rome u ozbiljnim pregovorima za Hamšika i da su spremni čak u suprotnom pravcu poslati argentinskog veznjaka Javiera Pastorea.

Također, već neko vrijeme se piše o tome da je Hamšik svjestan da je pogriješio odlaskom u Kinu, te da je izrazio želju već da se ovog ljeta vrati u Evropu.

No, nakon ovih špekulacija oglasio se i njegov agent Martin Petras koji je demantovao ove navode i poručio da će Slovak sigurno ostati u Kini i nakon ljetnog prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Marek je sretan u Kini i nema uopšte namjeru da se sada vraća u Evropu kako se to piše. Ima trogodišnji ugovor i želi ostati ovdje. Njegov dom u Italiji je Napoli i sigurno da on nikada ne bi igrao za neki drugi italijanski klub", poručio je Petras.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti