Eldar Ćivić se naknadno priključuje A reprezentaciji BiH

Pridružit će se u toku dana

Eldar Ćivić se naknadno priključuje A reprezentaciji BiH

Eldar Ganibegović

Eldar Ćivić će se naknadno priključiti reprezentaciji BiH na pripremama u Sarajevu, potvrdio je N/FSBiH. Razlog tome je povreda Barišića i nedolazak Ahmedhodžića.

"Nakon izostanaka nekoliko igrača sa ovog okupljanja, selektor Meho Kodro je uputio novi poziv na pripreme „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U toku dana ekipi će se pridružiti Eldar Ćivić, defanzivac Ferencvaroša.

Ćivić je za nacionalni tim odigrao 25 utakmica i postigao jedan gol", objavio je N/FSBiH na zvaničnoj stranici.

Podsjetimo, naša selekcija se okupila u ponedjeljak na Ilidži, no imamo ogromnih problema sa stoperima.

Zbog povrede je otpao novi defanzivac Basela, Adrian Leon Barišić, dok na okupljanje nije stigao Anel Ahmedhodžić.

Oglasi

Ovo će vjerovatno značiti da će na stoperskoj poziciji igrati Sead Kolašinac, dok će Eldar Ćivić i Jusuf Gazibegović biti opcije za lijevog beka.

Još ranije je jedan igrač otpao. U pitanju je Miroslav Stevanović, a umjesto njega je s proširenog spiska poziv dobio igrač GNK Dinamo Zagreb, Luka Menalo. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nadajmo se da će selektor Meho Kodro od igrača koje ima na raspolaganju napraviti najbolji mogući tim, te da ćemo upisati maksimalnih šest bodova, prijeko potrebnih u skoro već izgubljenim kvalifikacijama. 

Naša reprezentacija, podsjetimo, 8. septembra u Zenici dočekuje Lihtenštajn, a tri dana kasnije gostuje kod Islanda. U pitanju su utakmice 5. i 6. kola kvalifikacija za EURO. 

Top Komentari

neddim
Pao mi je kamen sa srca!KAKVO OLAKŠANJE ZA REPKU!!
3 0
grom
Sanicanin znaci najlošiji igrač u povijesti on i Mulina iz leotara sto su igrali..Vico **** i ne vadi..E čuj Civic tačno vise neću gledat repku mada sam to rekao milion puta
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi