Oglasila se Ronaldova sestra: "Bog ne spava!"
Foto: EPA & Instagram

Elma Aveiro na Instagramu

Oglasila se Ronaldova sestra: "Bog ne spava!"

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo napravio je sebi novi problem u Manchester Unitedu. 

Nezadovoljni Portugalac odbio je da uđe u 89. minuti utakmice protiv Tottenhama i ranije napustio stadion, te je zbog toga žestoko kažnjen.

Trener Crvenih đavola Erik ten Hag odlučio da ga izbaci tima za meč protiv Chelseaja, a čelnici kluba su stali iza njega i podržali njegovu odluku.

Također, odlučeno je da Ronaldo mora platiti milion funti kazne, a također će se morati u svlačionici izvinuti svim saigračima za ono što je napravio.

Sestra zvijezde Manchester Uniteda, poznata po tome kako je svaki put uz Cristiana Ronalda, objavila je niz priča na Instagramu u kojima je kritikovala Erika ten Haga.

"Ne čini drugima ono što ne bi volio da se tebi čini. Karma postoji, a Bog nikad ne spava", napisala je Elma Aveiro.

Oglasi

Osim toga, sestra Cristiana Ronalda također je objavila opsežnu poruku u kojoj pokazuje koliko cijeni svog brata.

"Ti si i bit ćeš naš najveći ponos. Cijela moja porodica i ja znamo ko si ti, vrhunski profesionalac, ponos cijele zemlje, ponos cijelog svijeta (ima i onih koji te cijene, ali govore loše o tebi jer su crne pameti).

Ne moraš ništa dokazivati, sve se vidi. Mogu živjeti još 50 godina i neću vidjeti drugog poput tebe, vrhunskog profesionalca koji se potpuno posvetio i dao dušu svemu što je radio u fudbalu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ti si najbolji čovjek kojeg sam ikad upoznala, ići ću na kraj svijeta zbog tebe", poručila je sestra Cristiana Ronalda na Instagramu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...spavao je dok ti je buraz silovao onu djevojku,jel se to probudio?...
3 1
user1666374721
Ova lupa kao i obično, pokušava objasniti da je Ronaldu učinjena nepravda a on je taj koji je po ko zna koji put napravio sxxnje. Njegov ego, to je sav problem, na stranu šta je postigao, to niko ne osporava, ali ako nije u izboru za zlatnu loptu, ne ide tamo, ne čestita pobjednicima, gleda samo sebe i svoje rekorde, jako los karakter, to je stvarnost koju moraju prihvatiti isvi oni koji su zaluđeni s njim.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi