13

Komentari (13)

Husrefbeg22
Unistio je fudbal u BiH i trasirao jos vecem hlopovu da vodi FS BiH!
zvjezdan10
čovjek sjedi na toliko funkcija da nije ni znao da je ovdje u izvršnom odboru ili je zaboravio :)
Mig_Mig
Sad ide u politiku. Idu savjetnicke pozicije, nadzorni itd..
emadsarajevo2021
Možete Vi čovjeka objesiti ali je napravio zgradu saveza, trening kamp, ostavio na računu saveza 12 miliona koje sad troše i u njegovom mandatu smo otišli u Brazil. Sad je Vico za 5 mjeseci sa Fudom Colpom (a Fudo vodi kantonalni savez) napravio nereda u savezu da će mo se za glavu hvatati
user1571956549
A nekad vam je valjo Begic ccccc
Taceoni
Keronoooo krepajjjjjjj
enko
Divi mu cefa ko ovan marino.
enko
Smece od covjeka,unazadio nas nogomet a plus afere na aerodromu sarajevo.nisu nista bolji ni ostali clanovi IO u njegovom mandatu,pa i ovi skoro isti sada.
Dzematlija
Hahaha sve mamlaz do mamlaza. Nije ni cudo sto nam se oprastaju igraci od repke, glume povrede da ne dodju, sto klubovi propadaju, sto nema kvalitetnog omladinskog pogona... Nikad iskorijenit karcinom iz drustva, vlasti i bitnih pozicija.
starmac
Nikad ti HALALIT nećemo.LOPOVE
Zgembic
Smrad, treba ga pljuvat u gradu kad ga covjek vidi.
WOLF20
Treba ga popisati, ker onaj odvratni.
WOLF20
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.