Elvir Bolić podržao akciju NK Čelik

Zeničani danas igraju prvi meč u novoj sezoni

Elvir Bolić podržao akciju NK Čelik

Samir Mlaćo

NK Čelik će danas u Kantonalnoj ligi ZDK odigrati svoj prvi meč.

Zeničani dočekuju Novi Šeher i nadaju se prvim bodovima, a susret će proći bez publike.

Susret se igra od 17:30 sati, a za ovaj meč puštene su u prodaju karte kako bi navijači kupovinom finansijski mogli pomoći klubu.

Cijena ulaznice je 5 KM, a akciju je podržao i legendarni bh. reprezentativac Elvir Bolić koji je to potvrdio objavom na facebooku.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Bolić nikada nije krio ljubav prema Čeliku čiji je dres nosio, a sada je dobio brojne komplimente navijača posrnulog zeničkog giganta koji će nadamo se za par sezona ponovo vratiti u Premijer ligu, gdje mu je i mjesto.

No description available.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
Ukljuci se strucno, pomozi malo ljudima svojim iskustvom.. sta seres i izbjegavas konkretnu pomoc, budi primjer.. E moj Bolicu...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti