Navijači će danas moći pratiti meč Čelik - Novi Šeher

Klub osigurao direktan prenos

Navijači će danas moći pratiti meč Čelik - Novi Šeher

Endin Čaušević

NK Čelik danas će početi novu sezonu u Kantonalnoj ligi Zeničko-dobojskog kantona, a u okviru prvog kola ovaj tim će dočekati Novi Šeher.

Navijači Čelika do prije nekoliko mjeseci nisu mogli ni sanjati da će svoj tim gledati u kantonalnoj ligi, ali činjenica je da je klub već godinama u teškoj situaciji, te da su potrebne velike promjene.

Čeliku će trebati neko vrijeme da se vrati u Premijer ligu, a sigurno da je sada glavni cilj da budu prvi u kantonalnoj ligi. Da stvar bude gora navijači Čelika neće moći danas bodriti svoj tim jer će se mečevi igrati pred praznim tribinama.

No, iz zeničkog kluba su pronašli način da osiguraju prenos meča. Kako nam je potvrđeno iz NK Čelik klub je osigurao direktan prenos današnje utakmice, te će navijači moći pratiti duel protiv Novog Šehera, a o tome na kojoj platformi će prenos biti će se saopštiti pred utakmicu.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Utakmica između Čelika i Novog Šehera igra se danas na Bilinom Polju od 17:30 sati.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Istinski derbi,a šeher izraziti favorit!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi