13

Komentari (13)

Chesa
Sretno našim zmajevima????❤️
user1647539682
Treba njima prvo stravu salit...
plemic
repka ima i maršala. BILBIJU. napokon je bugarin podvio rep i pozvao najboljegg bih nogometaša.
RuthlessDyni
Najboljeg BH nogometaša ???
Buzim83
**** im Adilovic mater i ko ga instalira ,koga taj Degen moze trenirati ???
vedin
Pitaj kapitena!
SemirunosiNemir
Kako te ba nije sram, sta spominjes covjeka bez veze... Pa taj isti kojeg spominjes je i napravio tog Kovačevića kojeg svi žele u reprezentaciji, sram te bilo.
Buzim83
On ne može napraviti nikog i ništa osim možda kakve fešte za dzeku i ekipu da ih ceka sve kad dodju na okupljanje da se ne muče previše :)
Mostarac94
Hahahahah ne moze njima ni Tito pomoc
BHparola
Hajmo bosno borite se, pokazite svim laznim bosancima kako se igra, pogotovo ovim frajerima sto komentarisu iz kuce i prave se vazni i pametni, nemojte im dati tu zadovoljnost, da se ne borite jedan za drugog, jer njima je drago, vas gledati na podu, igrajte sa voljom, kao kad ste mali bili i voljeli tu igru Volim te Bosno
King_Kenny
...on bi nam vece pojacanje bio kad bi zaigrao,jer je sigurno i sada bolji od 90% ovih panjeva...
KB9
Ahhhh i ti si ziv ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.