Petevov pomoćnik ostao "zarobljen" u Rusiji: I Zmajevi osjećaju posljedice ruske invazije

Rahimić propušta okupljanje

Petevov pomoćnik ostao "zarobljen" u Rusiji: I Zmajevi osjećaju posljedice ruske invazije

Eldar Ganibegović

Reprezentacija BiH okupila se u Zenici gdje se priprema za prijateljske utakmice s Gruzijom i Luksemburgom.

S prvobitnog spiska koji je objavio Ivaylo Petev otpao je golman Goztepea Kenan Pirić zbog porodičnih obaveza, te sjajni veznjak Strasbourga Sanjin Prcić koji se povrijedio na posljednjoj utakmici svog tima.

Izuzev njih, svi reprezentativci su stigli u Zenicu, osim Siniše Saničanina čiji se dolazak iz Srbije očekuje danas.

Reprezentacija BiH bit će oslabljena i u stručnom štabu, s obzirom da se na radne obaveze nije mogao odazvati Petevov pomoćnik Elvir Rahimić.

Nekadašnji fudbaler CSKA nalazi se u Moskvi i ne može da dođe u Bosnu i Hercegovinu jer nema letova. Poznato je da su mnoge evropske zemlje zatvorile svoj zračni prostor za ruske aviokompanije kao vid sankcija prema Rusiji zbog agresije na Ukrajinu.

Podsjetimo, meč s Gruzijom igramo 25. marta na Bilinom polju, a četiri dana kasnije na istom stadionu ugostit ćemo i Luksemburg.

Top Komentari

Guber
Zar nema let do Beograda?
4 0
Bulle
Ima let za Beograd....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi