Emery izostavio Kolašinca za meč sa Leicesterom
Naš fudbaler se i dalje muči sa povredama, ali nadajmo se da ova nije toliko ozbiljna

Bh. reprezentativac nije ni na klupi

Emery izostavio Kolašinca za meč sa Leicesterom

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac nije u kombinacijama za večerašnji meč 9. kola Premier lige u kojem Arsenal dočekuje Leicester.

Iako se 25-godišnji Kolašinac nedavno oporavio od nezgodne povrede koljena, čini se da je u međuvremenu zaradio još jednu lakšu povredu zadnje lože zbog koje ga je Unai Emery izostavio za meč na Emiratesu.

Osim Kolašinca, u konkurenciji za utakmicu nema ni Nacha Monreala koji je također lakše povrijeđen. Mjesto u prvoj postavi zauzeo je Stephan Lichsteiner, koji će djelovati po lijevoj strani.

Za Arsenal večeras nastupaju: Leno, Bellerin, Lichsteiner, Holding, Mustafi, Mkhitaryan, Ozil, Torreira, Iwobi, Xhaka i Lacazette.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Arsenal je nedavno poslao molbu NFSBiH da iz predostrožnosti poštedi Seada Kolašinca nastupa na utakmicama reprezentacije BiH protiv Turske i Sjeverne Irske.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi