Emery na udaru kritika: "Ma, šta on radi?"

Oštro ga kritikovao Adams

Emery na udaru kritika: "Ma, šta on radi?"

Nogometaši Arsenala nisu baš najbolje otvorili novu sezonu u engleskoj Premier ligi.

Topnici su na otvaranju sezone na Emiratesu izgubili od Manchester Cityja, protiv kojeg su djelovali potpuno neugrani, a s kritikama već uveliko se susreće i Unai Emery.

Oštar prema novom menadžeru Arsenala je bio i Tony Adams, nekadašnji kapiten londonskog kluba.

"Pitam se šta je Emery radio posljednjih sedmica? Ovo je bilo isto ono što smo igrali prije par mjeseci. Očekivao sam da će malo više da to zategne", kazao je Adams, prenose otočki mediji, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Za početak očekivao sam da stavi novog golmana. Zatim je tri najbolja igrača ostavio na klupi. Arsenalovi navijači žele kandidata za titulu, ali trenutno nismo nigdje."

Vidjet ćemo kako će se Španac nositi s pritiskom. Već se mogu vidjeti transparenti s natpisom: "Emery out".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi