"Emery, šta si ti radio šest sedmica?"

Tony Adams se pita

"Emery, šta si ti radio šest sedmica?"

E. Škorić

U Arsenalu nisu zadovoljni kako je počela sezona i kako igraju Topnici pod palicom novog trenera Unaija Emeryja.

Emeryjev Arsenal je poražen na Emiratesu od Manchester Cityja s 2:0 u prvom kolu, ali igra londonskog kluba nije bila ni približno onakva kakva se očekivala i priželjkivala.

"Baš se pitam šta je Emery radio posljednjih šest sedmica? Ovo je bilo isto ono što smo igrali prije samo par mjeseci. Očekivao sam da Emery to malo više zategne. Očekivao sam da stavi na gol novog golmana Bernda Lena", kazao je bivši igrač Arsenala Tony Adamas, dodavši:

"Zatim je tri najbolja igrača Lacazettea, Lichsteinera i Torreiru ostavio na klupi. Arsenalovi navijači žele kandidata za titulu, ali trenutno nismo nigdje".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Emery je ovog ljeta stigao u Arsenal iz PSG-a, a naslijedio je Arsenea Wengera.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mesut10
Arsenal realno nema igrače u rangu Cityja, to je jasno, al neke se stvari mogu popraviti... Kao npr da staviš igrača na poziciju na kojoj je najbolji. Sve loše partije koje je Ozil odigrao to je bilo kada igra na krilu, ali ni Wenger ni sada Emery ne odustaju. Ramsey na desetci, Aubameyang na krilu, Miky na krilu? Tačno se vidi na terenu na im pozicije ne odgovaraju. Ocekivao sam od Emerya da to da popravi, kao i da konačno postavi odbranu kako treba, jer Arsenal ne zna da se brani kao ekipa. Ako je suditi po prvoj utakmici, još jedna tužna sezona je pred Arsenalom,nažalost.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije