Emeryju dosadile gluposti Mustafija: Grk dolazi kao zamjena za indisponiranog Nijemca
Arsenal je ove sezone igrao po sistemu toplo-hladno, ali su u završnici odigrali katastrofalno, te su sami krivi za sve probleme.

Stiže pojačanje iz Rome

Emeryju dosadile gluposti Mustafija: Grk dolazi kao zamjena za indisponiranog Nijemca

E. Oštraković

Ekipa Arsenala i definitivno svoju šansu za Ligu prvaka mora tražiti preko osvajanja Evropske lige.

To im neće biti nimalo lako obzirom da će im protivnik u finalu Evropske lige biti njihov veliki rival iz Londona, ekipa Chelseaja.

Arsenal je ove sezone igrao po sistemu toplo-hladno, ali su u završnici odigrali katastrofalno, te su sami krivi za sve probleme.

Napad i nije bio toliko loš, iako se znalo desiti da kao protiv Brightona postignu samo jedan gol u veoma važnoj utakmici.

Najveći problem ekipi Arsenala predstavljala je odbrana, a ako treba imenovati igrača, onda bi to prema mišljenju navijača bio Mustafi.

On je ove sezone imao veliki broj grešaka, a da stvar za Nijemca bude gora, mnoge od njih su direktno uticale na gol njegove ekipe.

Čini se da će Sokratis i naredne sezone ostati u Arsenalu, te je Emery odlučio da proda Mustafija, te da Grka upari sa još jednim Grkom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako su Topnici spremni platiti 36 miliona eura štopera Rome, Kostasa Manolasa, kako bi pojačali svoju zadnju liniju.

Pojačanje na ovoj poziciji je neophodno jer je očigledno da napad ove ekipe ne može postići toliko golova koliko odbrana može primiti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAziJAA___
Trebat ce im Manolas, bit ce Liga Evrope nezgodna sljedece sezone..
5 3
konjnakvadrat
Manolas jos gori
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti