Odavno Ronalda neko nije uvrijedio kao golman Aston Ville
Foto - EPA

Martinez i dalje provocira Cristiana

Odavno Ronalda neko nije uvrijedio kao golman Aston Ville

M. Šljivak

Argentinski golman Emiliano Martinez došao je u centar pažnje prethodnog vikenda zbog provokacija upućenih Cristianu Ronaldu.

Martinez je stajao na golu Aston Ville u meču sa Manchester Unitedom na Old Traffordu u kojem je domaći tim dobio priliku da postigne gol iz penala u nadoknadi vremena.

Bruno Fernandes je uzeo loptu ispred Cristiana Ronalda i zapucao ju je daleko iznad gola.

Martinez je neposredno pred izvođenje penala izazivao Cristiana i tražio je da on izvede ovaj kazneni udarac.

Nije se Martinez zaustavio na tome već je i u štampi odlučio 'udariti' na zvijezdu Crvenih đavola.

Na novinarsko pitanje u čemu je razlika između njega i Ronalda, Martinez je rekao:

"Ne vidim nikakvu razliku između nas dvojice. Imamo sličan stil igre. Obojica stojimo u kaznenom prostoru i čekamo loptu", rekao je Martinez aludirajući na to da Ronaldo ništa drugo ne radi na terenu osim što stoji i čeka loptu da bi postigao pogodak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo će sasvim sigurno pročitati ove riječi i nema dileme da će Portugalac biti poprilično motivisan u narednom susretu sa Martinezom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Pa dobro je i reko,penaldo
4 8
user1613662710
Tko je Martinez?
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi