Sa 35 godina je dočekala da zablista na crvenom tepihu, nije ni slutila kakvo poniženje će doživjeti

Na dodjeli Zlatne lopte

Sa 35 godina je dočekala da zablista na crvenom tepihu, nije ni slutila kakvo poniženje će doživjeti

Admin Čaušević

Svaka žena fudbalera mašta da se jednog dana pojavi na crvenom tepihu u društvu svog partnera te tako pokaže pred cijelim svijetom. To je u ponedjeljak navečer bio slučaj sa Mandinhom Martinez.

Argentinski golman Emiliano Martinez je u Pariz stigao u društvu svoje supruge, a već prilikom izlaska iz kombija ovaj ovaj par je dočekao hladan tuš.

Čim su očigledno omraženi lik u Francuskoj i njegova ljepša polovica stupili na tlo automatski su počeli zvižduci prisutnih gledatelja. 

Mandinha se odlučila za crnu haljinu i dekolteom, izgledala je zaista prekrasno, međutim noć za nju i njenog muža će biti nezaboravna koliko po dobrom toliko i po lošem.

Ukoliko bi se zvižudci na crvenom tepihu mogli zaboraviti pravo poniženje uslijedilo u sali famoznog pariškog teatra Chatelet.

Oglasi

Naime, kada je Martinez izabran za najboljeg golmana te prozvan da primi nagradu Lav Yashin publika je počela zviždati i psovati argentinskom čuvaru mreže.

Situacija je bila takva da je Dider Drogba kao voditelj morao pozvati na mir, a ni samoj Mandinhi nije uopšte bilo ugodno sjediti i slušati sve šta se dešava.

Martinez u društvu supruge na ceremoniji dodjele Zlatne lopte

Mandinha je Martinezova najveća podrška već dugi niz godina, u braku su od 2017., a do sada imaju dvoje djece, sina Santija i kćerku Avu. 

Argentinka ima vlastitu kompaniju pod nazivom MiSuenos Kids koja se bavi interijerima za djecu i to sa lokacijom u Londonu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Mandinha Martinez je jako aktivna na Instagramu i vrlo često svoje fanove informiriše o svom životu pa redovno objavljuje fotografije sebe i svoje porodice.

Njen muž je briljatnim odbranama na Svjetskom prvenstvu donio titulu prvaka svojoj zemlji, ali izazvao i gnjev francuske javnosti zbog ponašanja tokom finala sa Francuskom te komentarima poslije meča. To je i razlog zašto je na ceremoniji dodjele Zlatne lopte dočekan na nož. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti