Nakon provokacija na terenu nevjerovatni Emiliano Martinez u svlačionici sa slavljem

Argentinac u svom stilu

Nakon provokacija na terenu nevjerovatni Emiliano Martinez u svlačionici sa slavljem

Eldar Ganibegović

Emiliano Martinez odveo je Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. Provocirao je na terenu, a sa slavljem je nastavio u svlačionici.

Revanš utakmicu četvrtfinala Konferencijske lige večeras su igrali Lille i Aston Villa. Francuski tim slavio je 2:1, anulirao minus iz prve utakmice i gledali smo produžetke, pa penale.

Igrala se 15. minuta kada je Yazici pogodio za 1:0. Unai Emery je 13 minuta kasnije na teren morao poslati Rogersa umjesto povrijeđenog Zaniola.

Andre je u 68. minuti povisio na 2:0, da bi Cash pogotkom u 87. minuti utakmice donio gol i produžetke Aston Villi.

Diakite je u sudijskoj nadoknadi imao dobru šansu da sve riješi u regularnom vremenu, no njegov udarac glavom zaustavlja golman gostiju.

Golove nismo vidjeli u dva produžetka, nakon čega su uslijedili penali. Tielemans je pogodio za goste, a onda Martinez zaustavlja udarac Bentaleba.

Oglasi

Tada je provocirao publiku u nekoliko navrata. Prvo ih je ušutkivao, a onda gestikulirao budu glasniji, nakon čega je dobio žuti karton i dobio posljednje upozorenje pred isključenje.

Chevalier zaustavlja udarac Baileyja u četvrtoj seriji, a onda Cabella pogađa i vraća stvari na početak.

Emiliano Martinez u petoj seriji zaustavlja udarac Andrea i postaje junak Aston Ville koja ide u polufinale.

Nastavio je nevjerovatni Emiliano Martnez s ludovanjem i u svlačionici. Pogledajte video koji je snimio.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Aston Villa će u polufinalu igrati protiv pobjednika dvomeča Fenerbahce - Olympiacos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi