Emir Dilaver se pojavio na press konferenciji, a prevoditeljica nije znala o kome se radi

Bizarna situacija

Emir Dilaver se pojavio na press konferenciji, a prevoditeljica nije znala o kome se radi

E. Čaušević

Fudbaleri zagrebačkog Dinama večeras igraju u gostima protiv Shakhtara u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Dinamo nakon dva kola na kontu ima tri boda što je sigurno veoma dobar rezultat. Modri večeras gostuju Shakhtaru i za njih je svaki bod bitan ukoliko žele igrati u Evropi i na proljeće.

Igrači zagrebačkog kluba jučer su otputovali za Ukrajinu, a prije sinoćnjeg treninga održali su press konferenciju. Pored trenera Nenada Bjelice pred novinarima se pojavio i potencijali bh. reprezentativac Emir Dilaver.

Ipak, prevoditeljica koja je bila na press konferenciji očito nije očekivala Dilavera da dođe s Bjelicom jer nije znala o kojem igraču se radi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Izvolite, možete sada postavljati pitanje treneru Bjelici i... Kako se ono zove?" pitala je ukrajinska prevoditeljica nekoga sa strane jer nije znala o kojem se igraču radi, ali je Bjelica priskočio u pomoć i rekao joj da je to Emir Dilaver.

Kao što je već poznato Dilaver bi u budućnosti mogao igrati za bh. reprezentaciju nakon što je predao dokumentaciju za promjenu sportskog državljanstva.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Sasvim normalna situacija. Sta je ovdje cudno jbt Pa nije Messi, Ronaldo itd
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti