Emir Halilović potpisao za Spartak, a za ovaj klub debituje u BiH

Vratio se u Slovačku

Emir Halilović potpisao za Spartak, a za ovaj klub debituje u BiH · Zvanično

E. Čaušević

Dojučerašnji fudbaler Sarajeva, Emir Halilović, odlučio je karijeru nastaviti u dresu Spartaka iz Trnave.

Ovaj 29-godišnjak napustio je Sarajevo na kraju prošle sezone nakon što mu je istekao ugovor, a imao je ponude Željezničara i Zrinjskog. No, Halilović se odlučio na odlazak u inostranstvo, te je danas zvanično potpisao ugovor sa Spartakom.

Halilović je već igrao u dresu kluba iz Trnave dvije sezone između 2015. i 2017. godine. Spartak je dolazak Halilovića potvrdio na zvaničnoj stranici, a bh. igrač je poručio da se raduje povratku u bivši klub.

"Radujem se povratku u bivši klub i imam veliki motiv i želju da opravdam očekivanja", rekao je Halilović.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Zvuči zaista nevjerovatno da će Halilović za Spartak debitovati u Bosni i Hercegovini, tačnije Banja Luci gdje njegov novi klub igra protiv Radnika u okviru prvog pretkola Evropske lige. Meč se igra za sedam dana.

Top Komentari

VelaHavle
Sretno Halile... karaj radnik, kurvu zeljescarsku
1 0
rajvosa1946
Bravo "informisani" novinari. Utakmica se igra u Banja Luci na Gradskom stadionu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi