Asa Reala su zbog ružnoće odbile sve osim stidne frizerke: Čim ga je ugledala, pogled joj je stao...

Otišao je na operaciju i napravio čudo

Asa Reala su zbog ružnoće odbile sve osim stidne frizerke: Čim ga je ugledala, pogled joj je stao...

Admin Čaušević

Lijepe i zgodne žene idu sa fudbalerima, ma kako god izgledali. Obično pripadnice ljepšeg spola u takvim situacijama gledaju novčanik i slavu, ali svakako ima i izuzetaka. 

Izuzetek je prelijepa Emma Rhys-Jones koja je svog današnjeg muža i dugogodišnjeg dečka prihvatila kada ga nije htjela niti jedna i to zbog njegovog izgleda.

U mlađim danima Gareth Bale je uglavnom bio ismijavan od strane njegovih vršnjaka zbog izgleda, odnosno zbog klempavih ušiju.

Međutim, kada ga je Emma ugledala, pogled joj je stao i od tada ga nije željela pustiti. Skromna, stidljiva i brižljiva djevojčica se zaljubila, a Gareth je to znao cijeniti. Njihova romanca je počela još u srednjoj školi i traje dan i danas.

Bale i Emma su zajedno cijeli život 

Kada je počeo da gradi igračko ime, Bale je imao određenih problema sa izgledom. Rasla mu je slava i popularnost pa se odlučio za operativni zahvat. Bila je 2012. godina kada je obavio operaciju ušiju.

Bale bi obično imao dužu kosu kako bi prekrio svoju "manu", ali poslije operacije sve je riješio. Nekako s operacijom uslijedile su i odlične partije na terenu.

Oglasi

Velšanin je prešao iz Tottenhama u Real Madrid za 101 milion eura i u tom trenutku je postao najskuplji fudbaler na svijetu. Uslijedile su godine velikog uspjeha, ali i ogromne zarade.

Bale se operisao još dok je igrao za Tottenham, bilo je to 2012. godine.

Svojevremeno najbolje desno krilo svijeta od fudbala se oprostilo prije nekoliko mjeseci, a zašto nikad nije imao veliki skandal najviše treba biti zahvalan svojoj supruzi.

Emma je dok je Bale bio nepoznat bila skromna frizerka. Slava i popularnost je nikad nisu zanimale, tako uopšte ne koristi društvene mreže. Živi svoj život i tuđi je ne zanimaju.

Ipak, skandali je nisu mogli zaobići i to prvenstvo krivicom njenog oca. On je u SAD-u napravio prevaru vrijednu 2.9 miliona dolara zbog koje je i završio u zatvoru.

Baleovu suprugu ne zanimaju previše slava i popularnost te uopšte ne koristi društvene mreže

Oštećeni, njih oko 250, su krenuli u osvetu, a jedna od meta je bila i Emma i njena djeca, ali zahvaljujući Baleovom osiguranju nisu završili kao njena tetka kojoj je zapaljen automobil.

Nakon toga je Emma koja je rođena 1991. godine izbrisala brojeve praktično cijele rodbine. Oca nije ni pozvala na vjenčanje sa Garethom koje je održano 2016. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Emmi je najveću sramotu u životu priredio njen otac zbog čega ga i nije pozvala na vjenačanje

Prvu dijete ovaj par je dobio 2012. godine kada se rodila kćerkica, Alba Violet. Druga kćerkica Nava Valentina je rodila 2016. godine, a poslije čega su dobili i dvojicu sinova Axela i Xaviera.

Tokom igračkih dana Bale je u Realu znao zarađivati i preko pola miliona eura sedmično i njegova supruga nema ni približno bogatstvo. Prema nekim izvorima teška je oko 5 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi