Emotivna poruka djevojke kojoj je Siniša Mihajlović spasio život

"Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao"

Emotivna poruka djevojke kojoj je Siniša Mihajlović spasio život

Proslavljeni fudbaler, a danas trener Bologne, Siniša Mihajlović je u subotu saopštio da boluje od leukemije.

Bila je to vijest koja je potresla fudbalski svijet, a ubrzo su počele stizati poruke podrške za srbijanksog stručnjaka.

Mihajlović je danas smješten u bolnicu i počet će sa liječenjem, a u međuvremenu se oglasila mlada Podgoričanka, Nikolina Radunović.

Siniša Mihajlović je Nikolini prije 19 godina omogućio da preživi tako što je finansirao njenu zahtjevnu operaciju srca.

Nikolina je svom spasiocu uputila emotivnu poruku putem društvenih mreža.

"Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. 'Bolestan je', kažu, 'vodi životnu borbu'. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovjek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu. Prije 19 godina omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše", napisala je Nikolina, pa nastavila:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu pobjedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo... U nadi da te neće uskratiti za svoju milost... U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruko isto kao što si je ti pružio hiljadama ljudi za svojih pola vijeka".

Top Komentari

RodjeniRA
CETNIK i tu sva prica zavrsava!
1 4
Juve88
Nije on bio četnik, on ti je bio početnik i onda se krenu snimati teletabisi i Po ode u teletabise a on posta četnik, znaci nije do njega.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi