Nakon najteže i najbolnije presice u životu, Mihajlovića okupirali brojni navijači Bologne

Daju mu podršu u najtežim vremenima

Nakon najteže i najbolnije presice u životu, Mihajlovića okupirali brojni navijači Bologne

E. Škorić

Siniša Mihajlović danas je otkrio da boluje od leukemije, uzdrmavši tako sportsku javnost u Italiji, ali i u kompletnoj Evropi.

Treneru Bologne nedavno je otkrivena lekuemija nakon što je odradio ljekarske preglede, a doktori su ga upozorili da treba nastaviti liječenje sa agresivnim tretmanom.

"Nažalost, ili na sreću, izveli smo neke testove koji su pokazali anomalije koje nisam imao prije četiri mjeseca. Sve ću vam jasno objasniti, jer ne želim da ljudi spekulišu. Reći ću vam istinu, kako stvari stoje, onda kada se sve uradi. Doktor će nastaviti da vam daje informacije, uz poštovanje moje privatnosti", rekao je Mihajlović u prvim momentima konferencije.

"Kada sam dobio vijest, to je bio pravi udarac. Sjedio sam i plakao danima, život prolazi pred očima. Ovo nisu suze straha. Poštujem bolest, ja ću se suočiti sa tim, isprsiću se gledajući je u oči, onako kako sam to uvijek činio. Jedva čekam da odem u bolnicu i započnem borbu. Ona je agresivna, ali se može pobijediti. I to sam objasnio svojim igračima, imali smo konferencijski poziv s njima i kao što je prirodno, imao sam suze", rekao je srbijanski stručnjak.

Nakon press konferencije, Mihajlovića su okupirali navijači Bologne, koji žele da budu uz njega i sada kada je najteže.

On je krajem januara sjeo na klupu Bologne i odveo je do 10. mjesta iako je u trenutku njegovog dolaska tim bio na dobrom putu da preseli u Seriju B.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi