Iako boluje od leukemije Siniša Mihajlović ostaje na klupi Bologne
(Foto: EPA)

Klub odlučio

Iako boluje od leukemije Siniša Mihajlović ostaje na klupi Bologne

M. Šljivak

Siniša Mihajlović objavio je danas kako boluje od leukemije.

Pedesetogodišnji srbijanski stručnjak danas je na press konferenciji objavio kako je bolestan, ali usprkos svim najavama, neće se povući sa trenerske pozicije.

"Znam Sinišu jako dobro i znam da je čovjek koji nikada ne odustaje. Njegova bolest nas je šokirala, ali on će ostati trener Bologne. Naravno, profesionalne obaveze su u drugom planu, jer je pred njim velika bitka", rekao je predsjednik kluba Joey Saputo.

Srbijanski stručnjak proces liječenja počinje od utorka. Pred njim je zaista dug put, a sa svih strana mu stižu ogromne poruke podrške.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mihajlović je protekle sezone na sjajan način vodio Bolognu. Uspio ih je spasiti u Seriji A i navijači ga u ovom gradu izuzetno cijene.

Pored Bologne Mihajlović je radio u još nekoliko italijanskih klubova među kojima su Milan, Sampdoria, Fiorentina i Torino.

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Pobjedit ćeš i ovu bitku!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi