Pjanić: Hvala Grbavico, hvala Sarajevo!
Veznjak Juventusa sinoć je odigrao sjajan meč i konačno je bio jedan od najboljih u našoj ekipi. Pjanić je velike pohvale dobio i od selektora Prosinečkog.

Odigrao vrhunsku utakmicu

Pjanić: Hvala Grbavico, hvala Sarajevo!

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je na Grbavici pobijedila Sjevernu Irsku (2:0) u trećem kolu Lige nacija.

Zmajevi su pred punim tribinama u Dolini ćupova pobijedili po drugi put Sjevernu Irsku, a junak meča bio je Edin Džeko koji je postigao dva gola. Ipak, mnogi su saglasni da je pored njega rame uz rame sinoć bio Miralem Pjanić koji je konačno u nacionalnom dresu odigrao vrhunsku utakmicu.

Pjanić je svojim potezima izluđivao igrače Sjeverne Irske, a sve je oduševio asistencijom kod drugog gola našeg tima. Nakon utakmice veznjak Juventusa se odlučio oglasiti na Instagramu kako bi se zahvalio navijačima na sjajnoj podršci koju su pružili bh. reprezentativcima na Grbavici.

"Hvala Grbavico. Hvala Sarajevo. Hvala Bosno! Čestitam momcima na još jednoj bitnoj pobjedi", poručio je Pjanić preko Instagrama.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

View this post on Instagram

Hvala Grbavico , Hvala Sarajevo , Hvala Bosno ! Čestitam momcima na još jednoj bitnoj pobjedi #volimtebosno❤️🇧🇦

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Top Komentari

MirzaBarucic
Hvala i tebi Mire sto si nam uljepsao noc svojom maestralnom igrom na sredini terena. Kakav slobodnjak za Dzeku, kakav pogodak, steta sto nema VAR-a. Hvala ti jos jednom kralju. Ziv nam bio.
33 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi