Emotivna poruka Stankovića za Mihajlovića

Trener Bologne se večeras vratio na stadione

Emotivna poruka Stankovića za Mihajlovića

Legenda srbijanskog fudbala, Dejan Stanković, podržala je svog nekadašnjeg kolegu saigrača Sinišu Mihajlovića. 

Podsjetimo, Mihajlović je danas, nakon 40 dana, izašao iz bolnice i došao na utakmicu svoje Bologne u 1. kolu Serije A protiv Verone.

Tim povodom Stanković mu je poslao emotivnu poruku.

"Ćale moj dobri, mi smo rođeni pobjednici, puno sreće večeras, ono naše... ma pregazi ih SVE", napisao je Stanković preko Instagram profila uz fotografiju sa Mihajlovićem iz vremena kada su obojica nosila dres Lazija.

View this post on Instagram

Ćale moj dobri,mi smo rodjeni POBEDNICI..puno sreće veceras,ono naše..ma pregazi ih SVE..💪💪💪❤️❤️❤️...Padrino mio,noi siamo nati come guerrieri e vincitori..in bocca al lupo e ammazza li tutti..ti amo fratello..💪💪💪❤️❤️❤️

Potražite više informacija na temu Serie A:

A post shared by Dejan Stankovic (@dejanstankovic) on

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi