Gazzetta: Veliki preokret, Mihajlović večeras ipak vodi Bolognu!
Mihajlović se pridružio timu i predvodit će ga u meču protiv Verone

Sjajne vijesti iz Bologne

Gazzetta: Veliki preokret, Mihajlović večeras ipak vodi Bolognu!

S. Pašalić

Bologna će večeras odigrati svoju utakmicu 1. kola nove sezone Serije A u gostima protiv Verone, a Siniša Mihajlović se ipak voditi ovaj tim u ovom meču.

Naime, srbijanski stručnjak vodi bitku sa leukemijom te se nalazio u bolnici, međutim italijanska Gazzetta delo Sport piše da se dogodio veliki preokret i da će Mihajlović voditi Bolognu u večerašnjem meču.

Podsjetimo, Mihajlović je 13. jula objavio kako boluje od teške bolesti, ali da će i pored toga pratiti i voditi svoj tim iz bolničke sobe.

"Zatražio sam da se obratim javnosti i igračima. Želio sam da to saznaju od mene, ali privatnost određeni ljudi nisu ispoštvovali i upropastili su dugogodišnje prijateljstvo", rekao je Mihajlović, a potom je nastavio.

"Nažalost, ili možda čak na sreću, odradio sam testove koji su pokazali određene anomalije, koje nisam imao prije četiri mjeseca. Mislio sam da imam groznicu, ali su testovi pokazali da se radi o leukemiji".

"Kada sam saznao za to danima sam plakao. Nisu to bile suze iz straha, ali nažalost ne mogu previše čekati i moram se odmah početi boriti. Objasnio sam svima to i uvjeren sam kako ću dobti ovu borbu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Jebo vas taj cetnik arkanovac.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti