Leukemija već ostavlja veliki trag: Mihajlović svojim izgledom rastužio fudbalski svijet

Slavni Srbijanac se liječi od teške bolesti

Leukemija već ostavlja veliki trag: Mihajlović svojim izgledom rastužio fudbalski svijet

Legendarni srbijanski fudbaler i trenutni trener Bologne Siniša Mihajlović pojavio se danas na klupi svog tima, iako je to rijetko ko očekivao.

Mihajlović se, kao što je to dobro poznato, bori protiv opake bolesti leukemije, a liječenje je započeo prije nekoliko sedmica.

Uprkos tome, Mihajlović nije želio otići s klupe svog tima, a večeras se prvi put poslije dijagnosticiranja leukemije pojavio pored aut linije.

Mnogi su ostali zatečeni kako danas izgleda srbijanski stručnjak obzirom da je evidentno izgubio mnogo kilograma, a po vratu se vide tragovi liječenja.

Također, treba reći i to da je u automobilu u kojem se vozio do stadiona nosio zaštitnu masku koju, pak, nema tokom utakmice.

Inače, njegova Bologna trenutno gostuje kod Verone i vodi sa 1:0.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Svaka cast njemu kao sportisti, ali najvise mi smeta sto mu je ratni profiter i zlocinac Arkan bio idol, to ne smeta samo meni vec mnogima postenim i cestitim ljudima. Kao sportisti kapa dole ali kao covjeku svakako ne, kome god je Arkan idol ne moze biti moj prijatelj, miti moj simpatizer. Eto ovako se daje na kulturan nacin komentar bez ikakvog nacionalnog ili vjerskog vrijedjanja.
24 0
Don Corleone
Izdrzi legendo!
21 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi