Ascoli uspio da iznenadi Empoli, Riad Bajić postigao odličan gol

Uzeli bod na teškom gostovanju

Ascoli uspio da iznenadi Empoli, Riad Bajić postigao odličan gol

E. Čaušević

Fudbaleri Ascolija remizirali su večeras u gostima protiv Empolija (1:1) u meču 16. kola Serije B.

Gosti su fantastično otvorili meč i uspjeli doći do prednosti već u drugoj minuti. Pucino je uposlio Riada Bajića, a bh. reprezentativac postiže sjajan pogodak nakon što se poigrao s odbranom domaćih.

Ascoli je imao prednost veći dio utakmice, ali je Empoli uspio da dođe do poravnanja. To se desilo u 72. minuti kada je Moreo postigao pogodak za konačnih 1:1.

Bajić je u ovom meču igrao do 73. minute kada je umjesto njega na teren ušao Tupta. Za Bajića je ovo bio šesti pogodak u Seriji B od dolaska u Ascoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Empoli je nakon ovog meča prvi na tabeli Serije B sa 31 bodom koliko ima i Salernitana. Ascoli je i dalje posljednji sa deset bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi