Razišli se NK GOŠK i Emrah Hasanhodžić

Defanzivac slobodan

Razišli se NK GOŠK i Emrah Hasanhodžić

S. Mlaćo
NK GOŠK je na 31. Memorijalu Andrija Anković osvojio posljednje mjesto.

Gabeljani su najprije poraženi od Gradine 2:0, a  zatim u susretu za treće mjesto su remizirali sa Sutjeskom (1:1), da bi poraz upisali nakon izvođenja jedanaesteraca.

Sigurno da imaju razloga za brigu pred nastavak sezone u kojem žele put ka gornjem dijelu tabele nakon što su u prvom dijelu bili najneprijatnije iznenađenje.

Trener Ivan Bubalo za drugi dio sezone nije uvrstio dvojac koji se nalazio na probi Renato Skoko – Meris Memić i oni neće ostati u Gabeli.

Potpuno iznenađujuće, nastavak saradnje nije dogovorio defanzivac Emrah Hasanhodžić koji je u prvom dijelu sezone upisao 11 nastupa.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hasanhodžić je prošao skoro kompletne pripreme, no sada je slobodan i u potragu će za novim klubom.

Ovaj 27-godišnji defanzivac iza sebe ima i premijerligaško iskustvo, a pored GOŠK-a nastupa je za NK Metalleghe, Čelik, Travnik, Bosnu Visoko, Igman Konjic, Jedinstvo, Željezničar...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi