Emre Can pred transferom
Foto - EPA

Napušta Juventus

Emre Can pred transferom

M. Šljivak

Njemački fudbaler Emre Can nalazi se pred transferom iz Juventusa.

Veznjak Stare dame iz Torina javno je iskazivao nezadovoljstvo svojim statusom u ekipi, te je zatražio odlazak.

Na kraju mu je rukovodstvo Juventusa izašlo u susret. Njemački mediji tvrde da će Can u narednim danima vjerovatno postati novi član Borussije iz Dortmunda.

Posao bi trebao biti završen već početkom nove sedmice. Pregovori su u završnoj fazi i sve bi ubrzo moglo biti službeno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tim iz Dortmunda će za usluge 26-godišnjeg fudbalera izdvojiti 30 miliona eura, a Can će se tako nakon šest godina vratiti u Njemačku.

Proteklu godinu i po on je proveo u Juventusu, a ranije je četiri sezone nosio dres Liverpoola. U Njemačkoj je igrao za Bayern i Bayer.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi