Emre Can se oglasio još jednom: Neću ništa više reći...
Can je napisao da više ništa neće reći i da će se nastaviti boriti na terenu

Nijemac je oglasio putem svog Instagram profila

Emre Can se oglasio još jednom: Neću ništa više reći...

S. Pašalić

Maurizio Sarri je jučer objavio spisak igrača za Ligu prvaka, a na njemu se nisu našli Mario Mandžukić i Emre Can.

Dvojica igrača su ovog ljeta bili na izlaznim vratima Juventusa, ali su na kraju ipak ostali u klubu.

Ipak, sigurno je da nisu očekivali da će ih trener kluba iz Torina izostaviti sa spiska za Ligu prvaka, a čini se da je Canu to dosta teško palo.

"Ne mogu vam objasniti šta se dogodilo. Sarri me zvao na mobitel, a poziv nije trajao niti 60 sekundi", izjavio je ljutiti Can.

"Ovo je veliko razočaranje za mene, moram igrati u Ligi prvaka. Jako sam šokiran i ljutit."

"Moji zastupnici i ja smo razgovarali s drugim klubovima. Ali nakon razgovora s Juventusom odlučio sam ostati. Za mene, uvjet ostanka bio je igranje u Ligi prvaka."

"Da sam ranije znao, ne bih ni ostao. Sada moram izvući zaključke i razgovarati sa svojim agentom i klubom", zaključio je igrač Juventusa.

Can je ipak odlučio još jednom da se obrati navijačima te je na svom Instagram profilu napisao zanimljivu poruku.

"Uvijek ću biti zahvalan Juventusu i kako su me podržavali i bili uz mene od kada sam član kluba, posebno tokom vremena kada sam bio bolestan"

"Poštujem Juventus i svoje saigrače, čiji je uspjeh bio za mene prioritet, neću ništa više reći i nastavit ću se boriti na terenu. Vaš Emre", napisao je Nijemac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

A post shared by Emre Can 🧿 (@ec2323) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi